Naročilo na Ipsum novičke

Za naročilo prejemanja naših brezplačnih novic, vpišite svoj e-naslov. Prejeli boste navodila za aktiviranje svoje naročnine.

EMISIJE HRUPA

HRUP – moteč dejavnik v okolju

Hrup v okolju je vsak nezaželen ali škodljiv zunanji zvok, ki ga povzročajo človekove aktivnosti. Viri onesnaževanja okolja s hrupom so predvsem prevozna sredstva v cestnem, železniškem in letalskem prometu ter naprave in obrati na območjih z industrijsko, obrtno, proizvodno, storitveno in podobnimi dejavnostmi (gradbišča, zabaviščna dejavnost…).

Hrup v okolju je moteč dejavnik, zaradi česar v prostoru in življenjskem okolju prihaja v današnjem času do pogostih konfliktnih situacij. Ravnanja in obveznosti na področju varstva okolja pred hrupom so v največji meri predpisana s strani države.

Težavam, ki jih prinaša hrup v okolju se je mogoče izogniti ali jih omiliti. V podjetju delujemo na naslednjih področjih:

Zadnji vpisi


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/ipsumsi1/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52