Naročilo na Ipsum novičke

Za naročilo prejemanja naših brezplačnih novic, vpišite svoj e-naslov. Prejeli boste navodila za aktiviranje svoje naročnine.

ČISTILNE NAPRAVE

IPSUM načrtuje in gradi tipske čistilne naprave velikosti od 10 do 1000 PE. Čistilne naprave delujejo po moderni SBR (Sequential Batch Reactor–sekvenčni šaržni reaktor) tehnologiji, ki omogoča zelo učinkovito čiščenje. Naprave so načrtovane po standardih ATV 131 in ATV M-210, v celoti pa so rezultat lastnega razvoja.

Čistilne naprave so opremljene z GSM javljalnikom podatkov, ki prenaša podatke na naš strežnik, od tod pa lahko posredujemo obdelane podatke upravljalcu naprave. Tak sistem omogoča hitro odkrivanje napak, pa tudi analizo vzrokov za morebitne težave in lažje reševanje. Pri večjih napravah so vgrajeni tudi avtomatski analizatorji vsebnosti posameznih kemijskih parametrov v odpadni vodi, tako da se delovanje naprave lahko sproti nadzira.

Zaradi boljših tehnoloških rešitev so čistilne naprave kljub boljši zmogljivosti in višji ravni avtomatizacije že investicijsko cenovno primerljive s konkurenčnimi napravami, sploh pa so nizki obratovalni stroški. Oblikovane so z robustnimi elementi, da je možnost okvar čim manjša.

Za konkretno ponudbo pokličite
01/72 44 055 (g. Branko ali g. Ivo) !

Zadnji vpisi


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.