Naročilo na Ipsum novičke

Za naročilo prejemanja naših brezplačnih novic, vpišite svoj e-naslov. Prejeli boste navodila za aktiviranje svoje naročnine.

Vsebina poročila o vplivih na okolje

Vsebina poročila o vplivih na okolje je določena z Uredbo o vsebini poročila o vplivih nameravanega posega na okolje in načinu njegove priprave. Za poseg v prostor, za katerega se izdela poročilo o vplivih na okolje in na podlagi tega pridobiva okoljevarstveno soglasje, morajo biti poznane informacije o lokaciji, velikosti, zmogljivosti ali obsegu posega. Prav tako morajo biti predstavljene prostorske in gradbene značilnosti o lastnostih posega ter njegove okoljske značilnosti. Pri tem je treba upoštevati značilnosti posega v času njegove gradnje ali izvedbe, njegove uporabe, trajanja ali obratovanja in prenehanja uporabe ali obratovanja.

Namen poročila je zagotovitev podatkov, potrebnih za presojo vplivov nameravanega posega na okolje, tako glede na vrsto in lastnosti nameravanega posega kot glede na lastnosti in značilnosti okolja, ki bi lahko bilo zaradi vplivov posega prizadeto.

Zadnji vpisi


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.