Naročilo na Ipsum novičke

Za naročilo prejemanja naših brezplačnih novic, vpišite svoj e-naslov. Prejeli boste navodila za aktiviranje svoje naročnine.

Program opremljanja stavbnih zemljišč

Tudi vaša občina bo morala sprejeti:
Program opremljanja stavbnih zemljišč
(sprejme se kot Odlok!) za obračunavanje komunalnega prispevka.

Program opremljanja mora biti sprejet najkasneje 6 mesecev od sprejetja Občinskega prostorskega načrta.

Komunalni prispevek je namenski vir financiranja gradnje komunalne opreme v občini!

S temi sredstvi občina zagotavlja investicije v komunalno opremljenost občine, zato ji mora biti v interesu imeti individualni program opremljanja.

V primeru, da občina v šestih mesecih po uveljavitvi OPN ne sprejme programa opremljanja s podlagami za odmero komunalnega prispevka na območju celotne občine, mora komunalni prispevek obračunavati na podlagi Pravilnik-a o podlagah za odmero komunalnega prispevka na osnovi povprečnih stroškov opremljanja stavbnih zemljišč s posameznimi vrstami komunalne opreme (Ur.l. RS, št. 95/07).

Zadnji vpisi


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/ipsumsi1/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/ipsumsi1/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52